Фотографски услуги в
Трявна и региона

  Здравейте!

Ние сме Елена и Димитър. Живеем и работим в град Трявна. Нека се опознаем с малко повече информация за нас.

Здравейте, аз съм Елена. Родена съм в гр. Воронеж, Русия. Но от ранна детска възраст родителите ми се преместиха в България и живота ми продължи тук.
В Трявна ме доведе моята сродна душа - Димитър. И точно от тук започна професионалното ми развитие като фотограф, дотогава беше само любителско. Завършила съм Туризъм във Великотърновския университет, но след като срещнах моята половинка, разбрах че фотографията е нещото, което ме кара да се чувствам пълноценна. Той всъщност е човека, който ме накара да се влюбя в това изкуство. Професионално снимам от 2016 годинa, като страст ми е сватбената и детската фотография.Работя самостоятелно и в екип с Митака.

Здравейте, аз съм Димитър или както ме наричат приятелите ми - Митака. Роден съм израстнах в Дряново. Но корените ми са от Трявна и още в детството си прекарвах много време тук. По прoфесия съм електротехник, но отдавна фотографията ми е страст и в даден момент тя взе връх в живота ми! През 2009г. Основах две фотостудия с мой колега, едното в Дряново, а другото- в Трявна. През 2016г. се запознах с моята половинка, която се оказа и мое вдъхновение, модел и всичко което ме допълва. Впоследствие възникна фото студио "На фокус", нашата обща мечта.